Over ons, lipolife Benelux

Welkom bij Lipolife BeNeLux, hét bedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van de allerbeste liposomale supplementen. Wij geloven dat door het gebruik van de beste ingrediënten en het toepassen van de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen, wij een uniek product aanbieden dat een echte bijdrage levert aan uw gezondheid.

Sinds 2009 zijn wij bezig met onderzoek naar liposomen en hoe deze kunnen worden toegepast in supplementen. Onze inspanningen hebben geleid tot de ontwikkeling van liposomen die niet alleen effectiever zijn dan traditionele supplementen, maar ook gemakkelijker te absorberen zijn door het lichaam.

Onze liposomale producten worden geproduceerd in een gespecialiseerde speciale liposomen laboratorium in Groot-Brittannië en wij leveren in heel Europa. Wij zijn trots op onze liposomale producten en zijn toegewijd aan het verstrekken van de hoogste kwaliteit liposomen en dat bewijzen we keer op keer met onafhankelijk onderzoek op mensen.

Onze missie is om jouw gezondheid en prestaties te verbeteren door middel van innovatieve liposomale supplementen en wij zijn er trots op dat onze producten een unieke en effectieve bijdrage leveren aan de gezondheid en prestaties van onze klanten.

Bedankt voor uw interesse in Lipolife BeNeLux. Wij hopen dat u onze producten zult overwegen als u op zoek bent naar een supplement dat wel écht werkt. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft of als u meer wilt weten over onze liposomale producten.